Qui som?

El Club Rítmica Sant Sadurní és un club de gimnàstica rítmica que s’ha fundat l’any 2013 amb la finalitat de poder donar un servei esportiu que ara mateix, Sant Sadurní i rodalies no disposaven. Tot l’equip tècnic també forma part del Club Rítmica Vilafranca. 

La gimnàstica rítmica és una disciplina esportiva que combina elements de ballet, gimnàstica, dansa i l’ús de diversos aparells (corda, pilota, cèrcol, maces i cinta) donant com a resultat un esport de gran elegància, plasticitat i vistositat. Les classes van dirigides a nens i nenes a partir dels 4 anys.

Els entrenaments es realitzen a la Zona Esportiva Municipal de Sant Sadurní d’Anoia, els dimarts, dimecres i dijous de 17.30 a 19.00 hores. Així com també, els dissabtes de 9 a 11 hores.  Evidentment, no s’ha d’entrenar cada dia, ja que els entrenaments van distribuïts segons edat i nivell de cada gimnasta ja que les nostres gimnastes competeixen a nivell escolar fins a nivell nacional i, per tant, intentem separar molt bé les gimnastes per nivells, per tal que cada gimnasta vagi assolint i progressant segons el seu nivell. 

Si voleu saber més coses sobre nosaltres ens podeu enviar un correu electrònic, ens podeu trucar personalment o bé ens podeu buscar pel facebook.

Correu electrònic: ritmicasantsadurni@gmail.com

Telèfons de contacte: 691108532 (Laia), 635423873 (Montse) o 635423883 (Foix)

Facebook: Club Rítmica Sant Sadurní

 

logo_horizontal_stsadurni (1)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: